La riera provoca maror

Medi natural

Les espectaculars obres a la llera de les rieres de Vilafranca i de Ribes, que tant d’impacte visual han tingut en determinades zones com el voltant del Pi de la Palanca, també han provocat la destrucció de pins i mates a la zona dels Girbals i han tingut com a conseqüència un agre debat polític. Les obres, que executa el ministeri de Foment i són responsabilitat tècnica de la Generalitat han estat durament criticades al Diari de Vilanova pel regidor Boix, de CiU, que n’ha atribuït la responsabilitat a l’alcalde. Blanco, per la seva banda, ha posat sobre la taula les obligacions de la Generalitat en el control d’aquest tipus de treballs. El tercer en discòrdia ha estat l’alcalde de Canyelles que ha posat a col·lació la necessitat d’aquest tipus de treballs.