El Ger porta el pes de l’Onze de Setembre a Ribes

Cultura

L’entitat cultural i esportiva Ger, caracteritzada pel seu compromís polític amb l’independentisme més radical i l’esquerra, capitalitza un cop més l’activitat de l’Onze de Setembre al municipi en coordinació amb altres col·lectius com el grup polític local Unitat Municipal 9. Així, s’ha fet públic que, a banda dels actes tradicionals com l’ascensió al Montgròs per col·locar-hi la bandera, hi haurà una actuació de les Jornades Internacionals Folklòriques, el ja tradicional concert de gralles amb colles tan prestigioses com la de Mar (Vilafranca), la de Santa Madrona (Vilanova) i la de Ribes. L’entitat complementa l’oferta amb tot un seguit d’actes. El Ger disposa d’un web amb informació. Des de l’albada de la democràcia, el Ger ofereix una intensa programació en motiu de la diada nacional de Catalunya que sol tenir un seguiment important a la població.