Mor mossèn Lluís Fenosa Pascual

Societat
Havia estat capellà de les Viudes de l’Exèrcit, professor de religió i rector de diverses parròquies.

El dia 18 d’abril de 2001, va morir a Barcelona, a l’edat de 87 anys, Mn. Lluís Fenosa Pascual. Havia nascut a Sant Pere de Ribes el dia 1 de juliol de 1914. Segons informa el web de l’arquebisbat, va ser ordenat prevere l’any 1940 i el mateix any va ser nomenat coadjutor de Teià; l’any 1942 de Sant Boi de Llobregat i uns mesos després de Gavà; l’any 1944 de Sant Andreu de Palomar i el 1968 de la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort, les dues de Barcelona. Va ser el capellà de les Viudes de l’Exèrcit de Sant Andreu de Palomar i durant més de vint anys professor adjunt de religió a l’Institut d’Ensenyament Mitjà Joan Maragall de Barcelona. Va presidir les exèquies al tanatori de les Corts Mons. Carles Soler Perdigó, bisbe auxiliar de Barcelona.